Fint

Everytime I think of you
I always catch my breath
I'm still standing here
And your miles away



Lista ut vilken låt det är och du är inte dålig! Jag tycker det är så otroligt fint. Den texten.

SYND

Blackingvars åkte ur dansbandskampen. SYND. Jag kollade omröstningen onlie på expressen och aftonbladet. På aftonbladet hade Blackingvars över 44 % och på expressen hade Blackingvars över 37%... Det stämde ju inte med verkligheten. Jaja. Får väll heja på något annat bra band då eller sluta glo på det?! Får se. Är besviken. Och ja jag röstade på Blackingvars. Enbart på dem

Musik

När jag sitter i bilen på väg hem hör jag en låt som jag aldrig hört förut. Jag tar på volymen så högt som jag klarar... Kommer hem och nu har jag hittat låten. Så nu får ni ett låt tips!

Robbie Williams- Bodies


Och nu är det dansbandskampen på tv... Sitter och bara lyssnar när de sjunger. Första bandet va bra. Pappa verkar sitta och hålla på Date och Blackingvars! De två banden va ju bäst förra veckan.

Dagens skratt

Såg detta på aftonbladet.se. Det gav mig dagens skratt 


Offren kallade på hjälp – då ringde rånarna polis

Rånarna gav sig på två 16-åriga flickor Ringde själva polis när den ena flickans pojkvän dök upp för att ge igen.

En tax

Jag klev utanför ytterdörren. Gick till bilen. Startade den. Skrapade rutorna. Skulle hoppa in i bilen när jag hör ett tjut. Jag hinner tänka är Polly ute? Går min dörren till huset. Ser en tax med en hund pejl. Sån som jägare har. Alltså en Tax som jagar i våran trädgård! Det ser man inte varje dag! Jag sa till mamma. Så hon inte får för sig att rasta våra hundar för då kan det bli TRUBBEL. Åkte sedan iväg till Preem och köpte hundra kronor halebop. Väl hemma igen laddade jag på jobb mobilen.


I går kväll

Igår gick jag och la mig vid åtta. La mig i sängen och ringde Tommy. Vi pratade ganska länge och som vanligt skrattade jag som en tok. Sen när vi la på gick jag ut med Polly. sen borstade jag tänderna. Gick på toan och sen gick jag och la mig. Jag va jätte trött. Sen ringde Johannnes. Vi pratade en stund. Och medans vi pratade gäspade jag som en tok. Jag va hur trött som helst då. Så vi la på efter några minuter. Sen va det meningen att jag skulle sova. Jag smsade några kompisar god natt. Jag började piggna till och somnade inte innan runt elva tiden!

Måste berätta vad som hände. Det va lite weird men roligt. Men ändå lite ja jag vet inte. Som jag sa så skickade jag sms. Jag fick svar från Johanna. Hon kollade på film med sin kille och några andra. Vi smsade lite. Helt plötsligt får jag två frågor från Johanna som jag misstänker att hon inte skrivit.

- Är det skoj att vara bonde?
- Vad heter din favourit ko?

Så jag svarade på frågorna. Sen visar det sig att det är en kille som Johanna känner. Han va tydligen intresserad av mitt arbete. Så vi smsar lite. Kanske 10 sms. Men under tiden jag smsar med han skickar Johanna sms också... Eller jag vet inte om det va Johanna som skrev hans frågor?! Men strunt samma. Johanna skriver typ ni två skulle passa bra ihop. Jag frågar om hon försöker para ihop oss. Hennes svar är typ ja. Men jag är ju inte intresserad för jag är ihop med Tommy och det vet Johanna...


Fredasmys

Har just ätis smörgåstårta. Mums. Lax och räkor blandannat. Mina favouriter. Sen fick vi en godisskål var av mamma också.

Matt Nathason- Angel

Matt Nathason- Angel


you sounded so good on the phone
all moved up and all moved on
me and gravity we never could agree
I can almost see the sky
when I need to close my eyes
you're the only thing that's worth holding on to

angel you sing about beautiful things
and all I want to do is believe
but I traded my dreams for this mess of memories
and they just stopped working for me

I'm not a monster I believe
like a liar would believe
helps me navigate the wooden smiles, the raging sea
all my heroes pull their heads
like a fighter would I guess
no one ever really likes getting older

angel you sing about beautiful things
and all I want to do is believe
but I traded my dreams for this mess of memories
and they just stopped working for me


Tv

Jag såg just söndagens avsnitt av Ensam mamma söker på datan. Jag blir tårögd då och då... Jag är en sån människa som kanske gråter ofta när det handlar om känslor?! Och ja jag kan gråta om saker som händer andra. Jag gråter ganska ofta om man kolla på en film som slutar lyckligt.

Har kommit på en sak. Idol är ikväll. Längtar. Fredasmys? Nja kanske. Nästa fredag blir det det iallafall hoppas jag. Hoppas du läser detta Tommy. Fredas mys och Idol nästa fredag... Står högt upp på min lista

Körförbud

Erik fick körförbud. Fjäderbenet va av... Skrattar bäst som skrattar sist!

Fan också

Fick just ett sms av Erik.

- Fan också

Undra om han skämtar, om han måste ombesiktiga?! Eller många fel!?

Besiktning

Eriks bil ska besiktigas nu! Jag vet inte vad jag vill... Den är ju sönder på något sätt för det låter för sytligt när man svänger...! Och kör i hålor. En fjäder kanske? Går den igenom så blir man väll glad men får han körförbud? Då ska han få igen! Hehe. Då ska han får höra det av Mig iallafall och säkert av Johanna. Tommy kanske säger lite saker till mig också! Jag hatar när man ska besiktiga bilen. Jag har gjort det en gång och det gick ju så där... Fjädern va av så jag fick körförbud. VÄntar på att Erik ska ringa och säga hur det gick. Bara för att så får han väll ingen anmärkning eller något?! Gissa då vem som blir riktigt arg. JAG

Slappa

Förra veckan jobbade jag hela tiden kändes det som. Nä men 8 timmar varje dag 8 dagar i rad. Denna veckan har Erik varit här. Jag har handlat. Så idag ska jag ge Tommy en massa tid. För det va längesedan han fick det tycker jag... Vill inte känna mig som en dum flickvänn.

Ska slå in en massa paket också. Tio stycken tror jag. Hoppas det går bra. Önska mig lycka till?

Gulligt

Jag loggade nyss in på msn och fick mig en chock! Min pojkvänn Tommy har varit väldigt gullig och skrivit:

- Älskar min heting
- Älskar min Snuttis

Det har han skrivit på msn. på personligt meddelande


Hej då?

Erik har just åk. Hoppas hans bil håller. Den låter konstigt ibland... Han har 13 mil hem. Hans föräldrar är inte hemma. Jag har sagt till Erik att jag åker och kör hem han om hans bil inte håller. Och det lovar jag. Jag rycker ut. Så därav rubriken. Kanske inte hej då. Jag får hoppas på det bästa. Han börjar jobba vid elva i kväll också...

Lite smått irriterad och orolig...

Tre av korna på jobbet hade lite tendens till juverinflamation. Inte skoj. Hoppas det inte bryter ut. Inget skoj. Det gör ju ont för de.

Får inte tag på folk man vill få tag på. Och en människa har inte hört av sig på en vecka... Eller svarat på sms eller i telen

Ge igen

Hej hej. Att åka till Borås va skoj. Inte varje dag jag är och kollar i affärer där. Eller för den delen hälsar på morfar och åker till kyrkogården... Kransen som vi köpte va jätte fin. En rund med kottar på och någon blomma.

Pappa och jag åt på SUBWAY. De gör jätte god mackor. Rekomenderar de stället starkt. Fräsch mat som man blir mätt och glad av.

Vi va på Klas Ohlssons också. Köpte presentpapper och en typ förgreningskontakt... Sen gick vi till jag vet inte vad det heter men ett present ställe typ. Och när vi gick ut stötte vi på Annika, Johannas mamma och så Johannas syster Wilma. Man måste åka 4 mil för att träffa de? Hur stora är oddsen?!

På morgonen när vi åkte fick jag skrapa rutorna på bilen... Men inte Erik. Det beror på var man ställer bilen. Hur långt man har till bilen från huset. Frosten har inte nått ända till huset ännu...

På tal om Erik... Hans bil låter konstigt och det är lokaliserat till höger framhjul. Hans bil ska besiktigas imorgon. Han åker här ifårn i kväll. Han hinner alltså inte lämna in den någonstans innan. Jag verkligen hoppas att han får körförbud... Detta säger jag med glimten i ögat för jag fick det för en månadsen. Bara för att en fjäder va av. Och då fick jag höra det av Johanna, Erik, Tommy och Stellan. Så jag ska ge igen dubbelt! Jag håller mina tummar

Borås

God morgon god morgon. Ska snart åka bort till Johanna och sen skjutsa bort Erik till Stellan, min chef som Erik hjälper ibland. Efter det ska jag och pappa till Borås. Vi ska sätta en gravlykta, lägga lite gran ris och lägga en krans på mormors grav. Kommer säkert bli att vi handlar lite också. Hade varit skönt att köpa någon julklapp... Får väll se hur det blir med det. Kom på att jag kan ha fixat Tommys julklapp också. De skulle beställa en sak som de skulle få låna hem. Så skulle jag kolla om det va en sån... Mun kavel på! Den viktigaste julklappen är väll ändå den Tommy ska få? Det måste vara en sak som han vill ha och något bra! Som han kanske inte tror han ska få?

Konstiga saker!

Dricker ett stort glas mjölk. Sitter vid msn. Helt plötsligt kommer mamma med en skål och i den är det någon nöt blandning?! Russin, nötter och papaya... Det va gott.

Kom också på att förut idag när jag handlade va det en sak jag inte visste vad det va. Frågade mamma förut. Det va bönor...

En massa konsitga saker vill hon att vi ska äta tydligen!

Nyss hemkommen

Har ätit och duschat. Kom hem efter en slapp dag på jobbet. Fast en tråkig sak. En kossa är lite sjuk i juvret. Hon har varit det tidigare så hon är redan trespent. Detta va inte vad hon behövde. Om hon inte är dräktig så kommer hon snart komma till kosshimlen=(

Förut när jag åkte till jobbet fick jag ett sms av Johanna. Vi smsade lite och det slutade med att jag tog en omväg åkte till Johanna. För Johanna ville låna min bil. Hon skulle hämta sin kusin. Ringde Erik och sa att han skulle säga till att jag kommer försent till jobbet. Jag kom en kvart senare än vanligt. Jag känner mig smart... Jag lånade ut den för att få bensin pengar och för att få bilen städad! Hehe! Två flugor i en smäll. Det är inte varje dag man kan göra det utan att nästan behöva göra något själv!

Dagen

Kom nyss hem och ska snart åka igen. Till jobbet. Fick köpt alla som jag skulle köpa förutom en sak. Jag vet inte vad det är... Något jag skulle handla åt mamma. Det stod Cannellini på lappen. Jag har ingen aning och det är ju pinsamt att fråga personalen så jag kutade runt i affären och kollade olika saker. Typ skinka och så. Kan ju ha varit en pasta sort. Jag vet inte. Det fanns inte! Eller jag hittade det inte. Nog om det...

Besökte systembolaget och köpte lite stark cider också. Tommy fyller ju år nästa lördag och jag hatar verkligen ÖL! Köpte lite saker som Tommy ska få när han fyller år också. Men kan inte skriva vad...

Hade fått två saker med posten också. En räkning.=( Mopeden. Men ska byta försäkring och bara ha trafik försäkring för jag använder den ju inte. Och så den andra saken va ett stort kuvert! En sak som Johanna hjälpte mig att beställa för några dagar sedan. Kan tyvärr inte skriva vad det är heller. Det är en sak till Tommy.

Har köpt min första julklapp för i år också! Känner att det va en ganska viktig julklapp. Och skönt att det blev något fint. Något som nog eller förhoppningsvis kommer uppskattas. Snart kommer man väll känna julklappspanik?! Men man har ju nästan två månader på sig. Lång tid ju... Försöker man intala sig så länge det går.

Ska åka nu. Ska jobba. Ska bli skoj!

Ungnspannkaka

Sitter och äter ungspannkaka. Krämig blev den. Det vill säga jätte god. Har kanel och sirap på! Säg inget innan ni testat! Jag gillar det och det är väll huvudsaken att man tycker det är gott.

Hör att Erik ropar på Polly ( Min hund ) Så hon har varit ute morgon rundan nu. Skönt.

Erik frågade just-
Får man ta Anneli?

Han menade ungnspannkaka. Och jag sa ja... Hoppas han gillar den

God morgon

God morgon. Vaknade nyss... Eller nja jag har vaknat flera gånger i natt. Har inte kunnat sova. Låg bland annat vaken mellan sex och sju. Och när klockan ringde 08:35 vaknade jag och tänkte redan?! Men nu är jag vaken.

Har en ungspannkaka i ugnen. Mm vad gott det är! Speciellt när den är lite krämig?!

Har tagit på mig kläder men ser ut som ett spöke i håret. Måste borsta mig innan jag åker till Johanna. Johanna ska på baby sim med Emil. Och jag ska med? Eller om jag ska handla mat istället?! Har fått en nästan kilometer lång lista av mamma. Ok inte kilometer men kanske 30 cm. Det är typiskt mamma. När man frågar om man ska handla mat så säger hon
- Jag ska kolla om jag ska ha något

( Och det tolkar jag som. Ok kanske max 5 grejer )

Så baby sim. Handla mat. Åka till systembolaget. Åka till ett annat ställe också. Kan inte skriva vart. Ska köpa en födelsedagspresent. Och sen ska jag till jobbet. Längtar redan. Faktiskt.

House

Sitter och lyssnar på Niels Brinck- Follow your dreams och får massage på axlarna. Snart ska Erik och jag åka bort till Johanna, Emil och Emma och kolla på HOUSE. Jag är nog ett ganska stort HOUSE FREAK! Blir lite arg om jag missar ett avsnitt...

Besök på jobbet

Kom nyss hem från jobbet. ( Jobbar som djurskötare ) Mitt under mjölkningen kom Emma, Johanna och Emil på besök. Det är alltid skoj att få besök när man jobbar. Då får man någon att prata med. Korna svarar ju inte direkt på svenska. Tyvärr. Men iallafall fick hjälp med att strö, fodra och lite sånna saker. Tack för hjälpen=) Uppskattas!           

Halens katalogen har kommit hem idag och jag såg en massa saker som jag ville ha. Bland annat påslakansätt som va jätte fint. Men då sa jag till mamma att det är ju Julafton snart så kan ju önska mig det. Och så va det någon kofta och någon tunika som va snygg. Får väl se om man klickar hem något...                                                                                                                                                             


Lagat mat

Åkte till Johanna, Emil, Emma och Wilma. Alltid skoj. Att åka till de människorna. Kan skratta som en riktigt tok med de... Johanna och jag lagade mat. Köttfärssås och spagetti. Gjode en sallad också men det va bara jag? Som åt av den tror jag. Spaghetti och köttfärssås ligger nog på min topp tio när det gäller god mat.

Startat en blogg!

Hejsan allihopa.
Nu har jag gjort något som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har nämligen skapat en blogg så att ni kan holla koll på vad som händer i mitt liv. Smart va?


RSS 2.0