Manhattan lyx

Det finns gott om ytor att umgås på i New Yorks dyraste bostadshus. Foto: Brown Harris Stevens

90 miljoner dollar, strax under 580 miljoner kronor, är det pris du får betala om du vill lägga vantarna på New Yorks dyraste bostad. Men har du inte råd att köpa finns även möjligheten att hyra.


Det totalrenoverade huset på 4 East 80th Street på Manhattan har just kommit ut på marknaden och är New Yorks hittills dyraste bostad, skriver Bornrich.com.

Byggnaden går i gotisk stil och är det mellersta av tre hus detaljhandelskungen Frank Winfield Woolworth byggde åt sina döttrar 1916.
Bostadsytan är på 1 672 kvadratmeter fördelat på sju våningar. Det finns gott om plats för många – huset har tio sovrum, elva badrum och tre kök. Som om det inte vore nog har matsalen plats för 50 sittande gäster.

Är prislappen på 580 miljoner kronor för hög finns även möjligheten att hyra huset för 210 000 dollar i månaden, drygt 3,5 miljoner kronor. Det verkar däremot inte vara någon rusning bland potentiella hyresgäster, hittills har ingen visat intresse för att hyra det.
Senast huset var ute på marknaden var 1995 då det köptes av gymentreprenören Lucille Roberts för 6 miljoner dollar, strax under 40 miljoner kronor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0