Ringde på valp!

Ringde precis på en anons på blocket. Hundvalp. Våran Border Collie börjar bli gammal så en valp ska välkomnas förr eller senare. Polly är ju bara min hund. Border Collien är allas... Tervueren valpar var det jag ringde på. Hasse gillar dem. De är inte lika vall nördiga som en Border Collie är

Belgisk vallhund

Det enda konstiga är att man inte fick stamtavla på dem men på föräldrarna. Det handlade om något test? fattade inte riktigt! Så vi är tveksamma. Stamtavla vill man ju ha?!

Kommentarer
Postat av: Evelina

vi har bokat en hanvalp därifrån. Harley heter han just nu :)



Föräldrarna var inte MH testade de vill säga Mental testade. Men sånt är inte så viktigt. de är inget man måste göra. Varför valparna inte har stamtavla kommer jag inte riktigt ihåg varför. Men för Spelar det ingen roll men tanke på att vi inte ska ställa ut hunden. Det är ju egentligen därför man vill ha stamtavla om man ska ställa ut hunden. Hon låter väldigt seriös och hon värnar verkligen om sina hundar. Vi kommer få hem Harley den 26:e! :D längtar om tusan! lycka till iallafall med erat hundsökande om ni inte väljer att köpa valp från henne :)



Mvh Evelina

2011-06-16 @ 20:09:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0